Ny altan

Ny altan

Vælger I at få installeret ny altan gennem Danakon, sørger de rådgivende ingeniørfirma København for at tage sig af al det praktiske, og sikre jer en tryg opførsel af ny altan projektet. Danakon ved at der ingen altaner er, uden en byggetilladelse. Som kommende ejer af ny altan, skal I ikke selv stå for besværet med projektering og myndighedsbehandling, det klarer Danakon for jer.

 

Ny altan – Helt praktisk

Danakon tager sig af al det praktiske omkring ny altan opførslen hos jer. Det indebærer også at de står for udarbejdelse af de tegninger og statiske beregninger, der danner grundlag for en endelig byggetilladelse. De foretager opmåling af jeres ejendom, hvilket indebærer en detaljeret digital opmåling af ejendommen, hvor de kommende ny altan installationer skal monteres. Hermed kortlægges facadens geometri til gavn for det videre tegningsarbejde. Når alt det praktiske arbejde er på plads sørger Danakon for indsendelse af et detaljeret montage- og konstruktionsprojekt, således at kommunen kan udstede en endelig byggetilladelse for de ny altan opsætninger.

Danakon ved at den ny altan er en drøm der går i opfyldelse, og gerne må ske så hurtigt som muligt. Derfor tager de også den løbende dialog med kommunen, mens I drømmer om ny altan og indretning af selvsamme.

Ny-Altan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *