Nye varmepumper

Nye varmepumper

Når det kommer til de nye varmepumper på markedet, er der flere forskellige at tage højde for. Hvilken af de nye varmepumper, der er den rigtige for dig, afhænger af husstandens behov og ønsker for nye varmepumper der skal installeres.

 

Nye varmepumper af forskellig art

Nye varmepumper i genren luft til luft varmepumper er især velegnede til små huse eller sommerhuse/fritidshuse. Med disse nye varmepumper får du et godt indeklima, og slipper for fugt og den velkendte ”kælderlugt” der ofte kan være steder hvor man ikke bor året rundt. Luft til luft varmepumper holder huset lunt året rundt til billige penge, og når man kommer dertil, er huset hurtigt at opvarme.

Nye varmepumper inden for luft til vand varmepumper bruges mere i helårshuse, hvor man ønsker at spare penge på varmeregningen. Disse nye varmepumper er en større investering, og man siger normalt at det tager ca. 5 år at tjene investeringen hjem igen. Herefter vil der dog hurtigt komme besparelser. Disse nye varmepumper er lidt mere besværlige at installere, og tager som regel et par dage at sætte op, idet de også skal kobles til varmevandsbeholderen.

Nye-Varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *