Nye varmepumper

Nye varmepumper

Nye varmepumper er en helt anden snak end de gamle varmpumper på markedet, som mange husker som støjende og irriterende. Nye varmepumper anvender effektivt luftens naturlige varme til at producere varmeenergi til husstanden. Og da al luft besidder en naturlig varme, uanset temperatur, fungerer nye varmepumper året rundt.

 

Nye varmepumper er billigere i drift

Der var engang hvor nye varmepumper var lig med en kæmpe udskrivning og lån i huset. Sådan er det ikke længere. Nye varmepumper er ikke kun mere effektive, de er også mere økonomivenlige. Med nye varmepumper til en god pris, sparer du penge på din elregning og vil hurtig se at investeringen er tjent ind igen. Nye varmepumper kører på strøm, men det lave strømforbrug er ikke noget du vil mærke på din elregning, idet nye varmepumper producerer ca. 4 kWh varmeenergi for hver kWh strøm, den selv bruger.

Og skal du alligevel skifte oliefyret eller el-varmen ud? Ja, hvorfor så ikke vælge en energivenlig løsning, der både sparer dig for penge og energi i det lange løb – Og sparer på CO2 udslippet samtidig.

Nye-Varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *