Nye vinduer

No Comments Håndværker

Nye vinduer

Når du skal have nye vinduer, kan det være yderst aktuelt først at kigge på, hvilke vinduer der skal udskiftes. Det behøver ikke være dem alle på en gang. De vinduer der er i dårligst stand, bør du først skifte til nye vinduer. Kig på hvilke rum du oplever de største gener i form af træk og kilde, samt hvilke vinduer der ser ud til at være i dårligst stand, når du kigger på dem, og mærker træet.

 

Spar penge med nye vinduer

At få lavet en udskiftning af vinduer kan spare dig for mange penge i det lange løb, og endnu mere, hvis du vælger den rigtige slags nye vinduer. Vil du vælge de bedste, så gå nye vinduer der:

Har så lille et varmetab som muligt.

Har en varm kant.

Har en høj G-værdi.

Har GP-mærkede ruder.

Har DDV-mærket.

 

Kan du krydse disse fem tjekpunkter af ved dine nye vinduer, er du sikret langt hen af vejen. Ydermere kan det også betale sig at gå efter en professionel håndværker til at montere vinduerne. Udskiftning af vinduer til nye vinduer er en stor opgave, større end mange tror. Vælg derfor en professionel ekspert, der har prøvet det før, og kan spare dig for meget tid og besvær. Vi foreslår Gladsaxe Bygningsentreprise.

Nye-vinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *