Nye vinduer

Nye vinduer

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise har de fulgt med udviklingen, når det gælder energiruder og montering af nye vinduer og termoruder. De er derfor klar til at tilbyde dig den bedste løsning, når der skal foretages en udskiftning af vinduer.

 

Nye vinduer der giver mening

Når du alligevel skal have nye vinduer i hjemmet, så giver det mening at vælge de bedste på markedet, og sikrer dig selv en økonomisk gevinst, der er så stor som mulig. Udskiftning til helt nye vinduer er naturligvis lidt af en post i budgettet, men de kan på sigt spare dig for mange penge på varmeregningen. Vælger du energiruder eller termoruder som dine nye vinduer, er du endnu mere sikret en økonomisk besparelse. De består nemlig af to lag glas, og vælger du energiruder er hulrummet mellem glassene udfyldt af en glasart, der giver yderligere isolering.

De nye energiruder har tilmed den fordel, at det indvendige glas er beklædt med et usynligt lag ædelmetal på den side af glasset, der vender mod hulrummet. Dette lag tillader sollyset at trænge ind, mens det reflekterer den varme der kommer indefra, så varmen forbliver i stuen. Du kan altså spare mange penge ved at vælge disse, som dine nye vinduer.

Nye-vinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *