Nye vinduer

Nye vinduer

Jeg har hverken vundet I Lotto, jeg er heller ikke blevet kendt over natten og jeg huser ikke en celebrity. Alligevel er mit hus blevet nabolagets nye it-sted, for et lille stop på aften eller morgenturen. Folk mangler faktisk næsten bare deres kameraer, før end jeg ville kalde det et ægte paparazzi-tilfælde. Telefoner tæller ikke helt, men jeg bilder mig ind, at jeg har set et par stykker hive deres frem fra inderlommen. Det er heller ikke fordi jeg har en eller anden vanvittig busk, der florerer i min forhave. Nej, det er fordi jeg har fået nye vinduer.

 

Det sker jo for selv det bedste og mest velholdte hus, at det før eller siden bliver tid til nye vinduer. Mine nye vinduer funkler så fint, at jeg er sikker på at man ville kunne tage rigtig fine og næsten professionelle billeder med lysvinklen. Jeg vil faktisk gå så vidt som at sige, at de har forbedret udseendet på mit hus.

Et af markedets bedste firmaer

Nu ville jeg jo ønske, at jeg kunne prale af selv at have sat dem i, ligesom man ville kunne prale af selv at have plantet et træ eller dyrket en plante. Men når det kommer til nye vinduer og indsættelsen af disse, er det bedst at kende fagfolk.

Jeg tog selv kontakt til Gladsaxe Bygningsentreprise, der er professionelle fagfolk, udfører et solidt stykke arbejde til den aftale tid i god kvalitet og uden at det koster en formue.

Nye vinduer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *