Nye vinduer

Nye vinduer

Jeg er typen, der elsker en god konkurrence. Jeg elsker væddemål og ind imellem også Lotto, selvom det hurtigt kan blive en farlig affære. Indbyrdes tror jeg faktisk næsten, at det kan være en belastning at være sammen med mig. Jeg sætter gerne egne evner over styr, hvis jeg øjner muligheden for ti minutters berømmelse. Mit problem er bare, at det efterhånden er ved at tage lidt overhånd for mig. Det er som om jeg har mistet fodfæstet i forhold til hvad jeg rent faktisk evner. Derfor jokkede jeg virkelig ved siden af forleden dag, da en af mine venner talte om at få en professionel til at hjælpe sig med at få indsat nye vinduer. Jeg begyndte at kvække op om en masse ting, som jeg faktisk ikke rigtigt har forstand på og bildte ham ind, at jeg da snildt ville kunne hjælpe ham med at få det ordnet.

Funklende resultater – med professionel hjælp

Jeg fik derfor lidt lang næse, da han ringede til mig i dag og bad mig komme over. Da jeg nåede frem havde han fået de nye vinduer hjem og havde gjort alt klar. Han kiggede på mig og forventede mine instrukser om de nye vinduer i fuld tillid. Jeg forsøgte at tage opgaven lidt på gefühl, men den gik ikke. Meget imod min vilje måtte jeg relativt hurtigt indrømme, at jeg måske nok havde været lidt overilet med min ekspertise om nye vinduer. Jeg lovede ham derfor at tage kontakt med Gladsaxe Bygningsentreprise, så der kunne komme styr på det.

Nye vinduer
Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *.