Nye vinduer

Nye vinduer

Når du først har fået udskiftning af vinduer i dit hjem, så kan det hurtigt betale sig at tage sig kærlig af dem. Her giver vi dig en hurtig guide til optimal behandling af nye vinduer.

Om Nye vinduer

På den udvendige side af de nye vinduer, skal de efterses en gang om året, og der skal udbedres skader, hvis der er nogen. Hvis du et år ønsker at male de nye vinduer, bør træfugtigheden ikke være over 18 % og lufttemperaturen over 20 grader. Du bør heller aldrig male, mens duggen er til stede, så start først når duggen er væk, og stop tids nok til at malingen vil være håndtør, når duggen falder igen.

Indvendigt kan du som oftest vedligeholde de nye vinduer ved at rengøre dem med en klud og et mildt ph-neutralt rengøringsmiddel. Yderligere behandling vil afhænge af hvad vinduerne bliver udsat for.

Pleje af tætningslister kræver ingen vedligeholdelse udover den almindelige rengøring. Brug eventuelt en klud med lidt silikone plejemiddel, for at listerne forbliver bløde. Hvis du maler vinduerne skal du dog være påpasselig med ikke at få maling på tætningslisterne, i det de så mister deres fleksibilitet.

Nye-vinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *