Odoo

Odoo

Hvorfor vælge Odoo fremfor andre IT-løsninger på markedet?

Odoo er til små og store virksomheder, som ønsker en nem, sikker og fleksible løsning. Odoo er et moderne virksomhedssystem som er bygget op omkring apps, så man vælger selv hvor meget og hvor lidt systemet skal kunne.

Den helt oplagte grund til at begynde at arbejde med Odoo fremfor andre potentielle løsninger, er at Odoo har det hele, og systemet kontinuerligt udvikles, da det er bygget op omkring apps. Her køber man ikke en færdig løsning, som skal opdateres løbene med dyre løsninger. Nej, Odoo opdateres automatisk løbene igennem de forskellige apps.

Mange virksomheder har i dag flere forskellige systemer som ikke nødvendigvis kan integreres sammen, hvilken giver problemer og ikke mindst kræver tid. Med Odoo vil man aldrig opleve at de forskellige apps ikke kan fungere sammen.

4000 apps i Odoo

Odoo regnskabssystem er bygget op omkring mere end 4000 apps, som man løbene kan integrere når behovene opstår. F.eks. Kan man start stille ud med at få integrereret regnskabsprogrammet. Derefter vil man med tiden kunne udbygget systemet så det tilpasser virksomhedens behov. Det er også muligt at få installeret et detail system, som registrerer alt køb og salg, og samtidig holder styr på eventuelle sælgere og deres salg.

Odoo  Webhop

Med en Odoo webshop løsning får man en Brugervenlig opsætning med et stort udvalg af allerede installerede temaer og designs som kan tilpasses til dine ønsker.

En webshop løsning har mange features. Her får man blandt andet:

Automatisk opdatering af lagerbeholdning

Integreret regnskabsprogram som også viser moms afregning

Opsætning af rapporter til salgsanalyser så man kan se hvilket produkter der klare sig bedst

Ubegrænset antal varer oprettelser.

Mobiloptimering til alle enheder.

For at få en positiv oplevelse fra starten af, er det vigtigt man vælger en samarbejdspartner som er Odoo Gold partner. En Odoo Gold partner har gennemgået alle Odoo kurser, og kan skræddersy den helt rigtige løsning til små og store virksomheder.

Vkdata er et oplagt valg af samarbejdspartner, da de har mere end 20 års iT erfaring og samtidig er Odoo gold partner. KontaktIT-alliance i dag og få en uforpligtende snak omkring dine muligheder for at få integreret Odoo i din virksomhed.

Læs mere om Odoo