Online marketing

Online marketing

Online marketing – eller digital marketing som det også kaldes – er en samlet betegnelse for marketing af produkter og tjenester, som alle finder sted online. Hovedsageligt tales der om tiltag på internettet, når der snakkes om online marketing, men betegnelsen gælder faktisk også apps til mobil og tablet og andre digitale medier.

 

Online marketing gennem tiden

Online marketing har udviklet sig siden 1990’erne, og især op igennem 2000’erne har online marketing undergået en total forvandling, i høj grad bestemt af den måde vi som mennesker bruger de digitale medier på. Virksomheder er blevet bedre til at udnytte teknologien og de digitale kanaler til at skabe online marketing, og platformene er i stigende grad indarbejdet i marketingplaner og virksomhedsliv.

Digital marketing såsom seo optimering (SEO), søgemaskine markedsføring (SEM), indhold marketing, content marketing, kampagne marketing og e-handel markedsføring, social media marketing, e-mail marketing og bannerreklamer er blevet mere og mere almindelige i vores hverdags, og forbrugerne har taget mulighederne til sig. I dag handler vi i højere og højere grad online, søger informationer og kommunikerer med andre. Det sætter store krav til virksomheders online marketing.

online-marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *