Online marketing strategi

Online marketing strategi

Når det kommer til online marketing strategi planlægning og udførelse, kan du i dag nærmest ikke komme uden om Facebook. Måske hvis du er rigtig dygtig, men så har du også været rigtig (!) dygtig til at finde en årsag til ikke at være på Facebook.

 

En god online marketing strategi for virksomheder

En online marketing strategi for virksomheder, omhandlende Facebook er dog meget mere end bare at være til stede og give et opslag af og til. Det handler om genkendelighed, branding og tilstedeværelse. Det handler om at kunne bruge sin online marketing strategi til at nå kunden, også når de ikke er reelle kunder i øjeblikket. Det er en kunstart i sig selv.

En effektiv online marketing strategi bør derfor altid starte med opsætning af KPI’er. Mål. Disse bør sættes for både kampagner og annoncer, og der kan sagtens være flere af disse, afhængig af virksomhedens overordnede målsætning for Facebooktilstedeværelsen. Mål kan for eksempel være flere salg på webshoppen, flere udfyldelser af en kontaktformular eller øget synlighed og service gennem Facebook.

online-marketing-strategi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *