Opmagasinering

Opmagasinering

Uanset om kælderrummet er blevet for småt, om I skal udenlands for en tid eller om I skal flytte og har brug for midlertidig opbevaring, så står Rix-Flyt klar til at hjælpe jer, når det gælder opmagasinering.

Om Opmagasinering

Der kan være mange grunde til at man har brug for såvel kortsigtet som langsigtet opbevaring af dine ejendele. Hos Rix Flyt bekymrer de sig ikke om din grund. Den er din personligt. De bekymrer sig til gengæld om dine ting, og derfor garantere de at du får den bedste opmagasinering på markedet. Med opmagasinering hos Rix Flyt kan du sove trygt, i sikker forvaring om at dine ejendele er i gode hænder.

Alle lagerhaller og opbevaring rum hos Rix Flyt har aktiverede alarmer, som går i gang ved uvelkomne gæsters entre. Alle områder er også tørlagte og ventillerede, så du vil aldrig opleve at dårligt indeklima har smadret dine gemte ejendele.

Rix Flyt har mange års erfaring med opmagasinering, og de ved virkelig hvad de laver. Deres spidskompetencer er møbelopbevaring og opmagasinering for både private og erhvervskunder, og det gør de med finesse og stor sikkerhed for øje. Uanset hvor meget eller lidt du skal have til opmagasinering, kan du henvende dig hos Rix Flyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *