Opmagasinering af møbler

Opmagasinering af møbler

Har du for mange møbler, men vil gerne beholde dem alle? Står I for at skulle flytte sammen og har brug for ekstra tid til at overveje hvilke møbler der skal med i det fælles hjem? Skal I til udlandet for en tid? Eller måske flytte og har brug for en midlertidig opmagasinering af møbler?

Om Opmagasinering af møbler

Årsagerne til at man kan have bruge for opmagasinering af møbler kan være mange, men hos Rix Flyt er deres eneste rigtige interesse at du får den bedste service på markedet, samt den bedste opmagasinering af møbler. Derfor har de sat sig for at være de bedste og dét er de også. Har du brug for opmagasinering af møbler, er det Rix Flyt du skal henvende dig til. Her får du gode lagerfaciliteter, sikkerhedsgodkendte alarmsystemer med døgnbemandet alarmcentral tilknyttet og lagerrum med et godt og sundt indeklima, som er med til at passe på dine ting.

Hos Rix Flyt har de også ressourcerne til at hjælpe dig med flytningen, når du har brug for opmagasinering af møbler. De afhenter dine møbler på din adresse, og bringer dem derefter til opmagasinering på deres lageradresse. Du er naturligvis også velkommen til selv at komme med dine ting, hvis du foretrækker dét. Uanset hvad, kan du med opmagasinering af møbler hos Rix Flyt altid komme tilbage og hente/aflevere ekstra kasser eller bare besøge dine ejendele, hvis du skulle savne dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *