Opmagasinering af møbler

Opmagasinering af møbler

Når det kommer til opmagasinering af møbler, må du aldrig glemme navnet Rix Flyt. Med mange års erfaring bag i flyttebilen, tilbyder firmaet den optimale opmagasinering af møbler for dig og dine kære.

Om Opmagasinering af møbler

Rix Flyt tilbyder opmagasinering af alt fra vigtige papirer og gamle barndomsminder til opmagasinering af møbler for både private og erhvervskunder. Virksomhedens stolte motto er at ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. De tager kærligt og professionel hånd om alle typer opmagasinering, og går altid et ekstra skidt, for at være branchens bedste inden for opmagasinering af møbler med mere.

Et af de vigtigste punkter når det kommer til opmagasinering, er sikkerheden. Hos Rix Flyt forstår man at netop sikkerhed er vigtig for dig, når du skal overlade dine ejendele til andre. Derfor tilbyder virksomheden den højeste sikkerhed for dig og din opmagasinering. Alle lagerlokaler har sikkerhedsoptimerede alarmsystemer, der er koblet direkte til en døgnbemandet alarmcentral. Og for at være sikker på at dine ejendele har det godt, bliver de opmagasineret i opvarmede, ventilerede og videoovervågede haller.

Når det gælder opmagasinering af møbler, kan vi kun anbefale Rix Flyt som dit professionelle gemmested. Og savner du dine ting, kan du besøge dem, når som helst det skulle være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *