Ovenlys fladt tag

Ovenlys fladt tag

Ovenlys fladt tag er en ideel løsning til at skabe mere lys og installation i dit hjem, især hvis det installerede ovenlys fladt tag kombineres med anden åbning og vinduesparti i siden af bygningen. På den måde kan ovenlys fladt tag være med til at optimere den brugbare plads i dit hjem, og dermed både øge velværet og glæden ved hjemmet, men også øge værdien af bygningen ved eventuelt salg.

 

Fordele ved ovenlys fladt tag

Ved at designe hjemmet ud fra ovenlys fladt tag, er der mulighed for at forøge den naturlige mængde dagslys, da ovenlys fladt tag oftest er peget direkte mod lyskilden. Vidste du, at ovenlys fladt tag kan give den dobbelte mængde dagslys i forhold til almindelige facadevinduer, og op til tre gange mere lys i forhold til almindelige vinduer? Der er altså store gevinster ved glastage.

Dette er særligt tydeligt i dybe bygninger, hvor facadevinduer vil have en begrænset rækkevidde for hvor langt lyset kan komme ind i huset. Det er meget almindeligt at opdage, at de mest centrale rum i et hus kan være de mørkeste, især i huse hvor der udbygges med mere indendørs plads. Ovenlys fladt tag kan bekæmpe dette.

Ovenlys-fladt-tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *