Ovenlyskuppel fra Vitral

Ovenlyskuppel

Når du vælger at få installeret en ovenlyskuppel fra Vitral kan du være sikker på at få ovenlyskuppel af højeste kvalitet i dit hjem.

Om Ovenlyskuppel

Vitral anvender polyurethan til mange af deres ovenlyskuppel løsninger, hvilket giver en isoleringsevne som er både energivenlig og bæredygtig. En ovenlyskuppel af polyurethan er både stærk og udgør en god sikkerhed mod kuldenedfald om vinteren og varmeophobning om sommeren. Desuden kan en ovenlyskuppel fra Vitral komme med for eksempel 2-lags og 3-lags lavenergi og ultra-laveneregi termoglas, lige som at de også kan leveres med solbeskyttelse, sikkerhed, i forskellige farver med mere.

Du behøver heller ikke tænke på vand- og lufttæthed når du bestiller ovenlyskuppel. Det har Vitral også gjort for dig. De har siden 1956 udviklet glastage og ovenlyskuppel produkter og har stor erfaring i at lave vand- og lufttætte løsninger, hvor du ikke vil opleve problemer med kondens. Vitral ved nemlig at et effektivt tagvindue skal dræne indtrængende regnvand, før det kommer ind i hjemmet eller kontoret. Derfor er de heller ikke bange for at stille krav til luft- og vandtæthed, og til deres leverandører, der alle skal overholde gældende krav og være gennemtestet. Så slipper du for at tænke på den slags …

Ovenlyskuppel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *