Ovenlyskuppel

Ovenlyskuppel

Vitral er forhandler af ovenlyskuppel produkter til både private, erhverv, offentlige foranstaltninger og arkitekter. Med udgangspunkt i den tidligere danske succes har de i dag afdelinger i flere dele af Europa og er en af de mest erfarne og velansete leverandører af ovenlyskuppel løsninger.

 

Ovenlyskuppel der giver liv og lys

Installationen af en ovenlyskuppel (eller flere) handler alt sammen om maksimalt dagslys. Med simple designs og unik teknik er det muligt at få maksimalt udbytte af solens stråler og naturlige lys, samt forbedre den naturlig ventilation i hjemmet. Dette er med til at forbedre indeklimaet betydeligt, og gøre hele husholdningen eller kontoret til gladere mennesker at være sammen med. Og hvorfor skulle vi ikke gøre det, hvis en ovenlyskuppel kan klare arbejdet? Undersøgelser viser at vi bruger 90 % af vores tid indendørs, så at sørge for et indeklima, høj energieffektivitet samt udnyttelse af solens energi giver utrolig meget mening.

Ved at installere ovenlyskuppel fra Vitral i taget, kan du lukke masser af lys ind hele året, så en naturlig tanke er om det ikke er generende om sommeren? Nej, det er det ikke. Ovenlyskuppel løsninger er i dag designet med tilbehør, således at der kan lukkes af for sollyset, hvis det bliver irriterende.

Ovenlyskuppel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *