Ovenlyskuppel

Ovenlyskuppel


Vi skulle have renoveret vores tag i vores ældre hus og i den forbindelse overvejede vi mulighederne for at få etableret ovenlys. Da vi havde undersøgt muligheder besluttede vi os for ovenlyskuppel fra Vitral. Vores ovenlyskuppel var klar til montering, da den blev leveret og det var derfor let for håndværkerne at montere kuplen. Vi er ikke selv handy, men monteringen foregik helt smertefrit, så vidt vi kunne forstå på håndværkerne.

Lyset gik op for os


At få monteret en ovenlyskuppel fra Vitral er det bedste valg vi har taget, i forbindelse med vores tag renovation. Vi har et stort køkken mere eller mindre midt i huset, som var meget mørkt og vi havde ofte lyset tændt derude unødvendigt. Dette har vores ovenlyskuppel fuldstændig ændret på. Nu har vi et konstant og naturligt lysindfald i køkkenet, hvilket virkelig har øget glæden ved rummet. Det lyder måske skørt, men glæden ved madlavning er virkelig blevet forøget og vi nyder at sidde i køkkenet og nyde et glas vin, eller en øl, når regning rusker mod vores ovenlyskuppel eller når solen bager ned fra oven. Det er virkelig skønt og virkelig overraskende, hvor meget rummet bliver bragt til live.
Hvis vi skal have monteret flere ovenlysløsninger i fremtiden, vil vi ikke tøve med at vælge ovenlyskuppel fra Vitral. Vi har endda overvejet en anden ovenlysløsning fra Vitral til vores sommerhus.

Ovenlyskuppel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *