Ovenlyskuppel

Ovenlyskuppel

A74 tagvindue systemet fra Vitral giver dig en panel-baseret ovenlyskuppel i kuldebrudt aluminium og 2-lags energitermoruder. Det flotte design er kendetegnet ved slanke og lave sprosser, hvilket giver et stort og unikt lysindfald, som ikke fås hos andre glastagssystemer.

Om Ovenlyskuppel

Navnet A74 stammer fra A for aliminium og 74 mm som er profilhøjden på ovenlyskuppel systemet. Udover standardudgaven med 2-lags energitermoruder, kan en ovenlyskuppel af mærket også leveres med 3-lags energitermoruder.

Vælger du ovenlyskuppel fra A74 får du en godkendt CE–mærkning og et CWCT testet systemet med skjulte opluk i genanvendelige materialer. Ovenlyskuppel systemet kommer præfabrikeret og klar til montering med det samme. Der skal ikke foretages yderligere arbejde, andet end at have klargjort hullet i loftet. Vinduerne kan monteres individuelt, uafhængigt af hinanden.

Er du klar til at få monteret ovenlyskuppel derhjemme, så vælg Vitral. Det danske firma har produceret og solgt glastagssystemer siden 1956 og er et af de mest erfarne firmaer i Europa. De tilbyder et stort udvalg af elegante og energibesparende glastagssystemer, som samtidig fremmer trivsel og godt indeklima i hjemmet, og giver et smukt naturligt lys som udnytter alle solens stråler.

Ovenlyskuppel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *