Ovenlysvindue

Ovenlysvindue


Står du over for en tagrenovering og kunne du godt tænke dig mere lys i dine rum? Hvis ja, burde du overveje at få indsat ovenlysvindue i din bolig. Med et ovenlysvindue fra Vitral får du et naturligt lysindfald i din rum. Derudover er solen med til at varme dine rum op, hvilket kan være med til, at give lidt luft i din varmeregning.

Der er dog nogle ting, som skal tages med i overvejelserne, inden etablering af ovenlysvinduer.
Husk at ovenlysvinduer ændrer din boligs udseende markant. Tag derfor din boligs stil med i betragtninger når der skal etableres ovenlysvindue. Er det et ældre hus, vil et moderne og stort ovenlysvindue måske ikke passe ind i arkitekturen, hvorimod små, men flere, vinduer måske passer bedre ind her.
Undgå også helst at blande flere forskellige formater af ovenlysvinduer. Hvis dit tag har en høj rejsning vil forskellighederne være mere synlige for det blotte øje, og dette kan give et forvirret og rodet udtryk, der ødelægger husets stil. Hvis du derimod har et fladere tag, vil størrelser og forskelligheder ikke kunne ses udefra, og du vil derfor have flere muligheder for at finde et tagvindue.

Ovenlysvindue fra Vitral


Et ovenlysvindue fra Vitral er både energieffektive og lavet i miljøvenlige materialer. Kontakt os i dag, for at høre mere om vores forskellige løsninger inden for ovenlysvinduer.

Ovenlysvindue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *