Ovenlysvindue

Ovenlysvindue

Et ovenlysvindue kan gøre underværker for et ellers fladt tag. Den tilføjer masser af naturligt lys, og øger mængden af frisk lift og naturlig ventilation. Samtidig er et ovenlysvindue et friskt pust til en ellers klassisk byggestil.

 

Hvad et ovenlysvindue kan gøre for dig

Et ovenlysvindue kan for eksempel give større punktbelysning i dybe rum eller mørke gangarealer, men også i køkkenet, stuer og kontorer kan det have en storslået effekt, og give gode muligheder for udluftning og naturlig ventilation.

Et ovenlysvindue består af en energieffektiv dobbeltlagsrude og en vedligeholdelsesfri akrylkuppel. Det giver optimal isolering samtidig med ekstra støjdæmpende egenskaber, så du ikke mærker kulde- eller varmeproblemer, eller bliver udsat for mere støj end normalt.

Der findes flere forskellige typer af ovenlysvindue produkter, men du kan altid kontakte Vitral for en nærmere vejledning af hvilken ovenlyskuppel, der vil være den bedste for netop dit tag. Du kan for eksempel både vælge mellem den simple løsning, der giver en fast løsning, der monteres hvor der er brug for lys, men ikke ventilation. Eller du kan vælge det oplukkelige ovenlysvindue, med enten manuel eller elektronisk løsning.

Ovenlysvindue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *