Ovenlysvindue

No Comments Bolig

Ovenlysvindue

Med den form for vinter vi har i Danmark, er det ofte at kulden også tærer på vores tagvinduer, der lider lidt i det skiftende frost, tø, regn og blæsevejr. Fordi vejret skifter så meget påvirker det både karmen og ruden, hvilket betyder at den lufttætte forsegling er i risiko for at gå i stykker. Det kan desværre resultere i en ”tåget” rude, der kan være svær at se ud af.

 

Sikkerhed med ovenlysvindue

Overvejer du at købe ovenlysvindue, kan du med fordel se nærmere på Vitral og vores produkter. Her kan du nemlig tilkøbe en udskiftningspakke, hvis uheldet skulle være ude. Vores ovenlysvindue er nemlig ikke blot kendt for sin gode kvalitet, men også for god service. Med en udskiftningspakke er det nemt at komme tågen til livs. Det er nemt at udskifte en sådan rude, så du hurtigt kan få lyset og din udsigt tilbage efter en hård vinter.

Med en udskiftningspakke er du sikret alle nødvendige dele, der skal til for at redde dit vindue. Det eneste du behøver for at bestille den rigtige pakke, er det lille typeskilt, der typisk vil sidde i højre hjørne af dit ovenlysvindue. Det lille skilt beskriver typen af tagvinduer som du har fået installeret. På denne måde er du altid sikker på, at få de rigtige materialer, der passer netop til dit vindue.

Ovenlysvindue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *