Ovenlysvindue

Ovenlysvindue

Er dit tag lidt kedeligt og ordinært og trænger både taget og hjemmet til et pust? Et ovenlysvindue fra Vitral kan gøre underværker for dit hjem. Ikke nok med at det tilføjer en hel del ekstra naturligt lys, det øger også mængden af frisk luft of forbedrer den naturlige ventilation. Samtidigt er et ovenlysvindue et friskt pust til en ellers klassisk byggestil. Både du og dine naboer vil beundre resultaterne længe.

 

Dine muligheder med et ovenlysvindue

Der er mange muligheder for, hvad et ovenlysvindue kan gøre i dit hjem. For eksempel kan det skabe større punktbelysning i dybe rum, eller i mørkere gange og arealer. Men ovenlysvinduer kan også skabe en helt ny atmosfære i for eksempel køkkenet, i stuen eller på kontoret. Ovenlysvindue giver desuden gode muligheder for udluftning og naturlig ventilation.

Det er en energieffektiv dobbeltglasrude og en vedligeholdelsesfri akrylkuppel, der udgør sammensætningen for et ovenlysvindue. Denne materialesammensætning er med til at give optimal isolering samtidigt med, at den har ekstra støjdæmpende egenskaber, så du hverken kommer til at mærke kulde eller varmeproblemer eller bliver udsat for generende støj.

Ovenlysvindue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *