Ovenlysvindue

Ovenlysvindue

Et ovenlysvindue kan gøre underværker for et ellers fladt tag. Samtidig er et ovenlysvindue et friskt pust til en ellers klassisk byggestil. Den tilføjer masser af naturligt lys, og øger mængden af frisk lift og naturlig ventilation.

Et ovenlysvindue kan for eksempel give større punktbelysning i dybe rum eller mørke gangarealer, men også i køkkenet, stuer og kontorer kan det have en storslået effekt, og give gode muligheder for udluftning og naturlig ventilation.

 

Hvad kan ovenlysvindue gøre for dig

Et ovenlysvindue består af en energieffektiv dobbeltlagsrude og en vedligeholdelsesfri akrylkuppel. Der findes flere forskellige typer af ovenlysvindue produkter, men du kan altid kontakte Vitral for en nærmere vejledning af hvilken ovenlyskuppel, der vil være den bedste for netop dit tag.

Ovenlysvindue giver optimal isolering samtidig med ekstra støjdæmpende egenskaber, så du ikke mærker kulde- eller varmeproblemer, eller bliver udsat for mere støj  og larmend normalt.

Eller du kan vælge det oplukkelige ovenlysvindue, med enten manuel eller elektronisk løsning. Du kan for eksempel både vælge mellem den simple løsning, der giver en fast løsning, der monteres hvor der er brug for lys, men ikke ventilation.

Ovenlysvindue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *