Ovenlysvindue

Ovenlysvindue

Er valget faldet på et ovenlysvindue, kan du få flere typer af løsninger til skråt tag, lige fra et elektrisk vippevindue til et solcelledrevet vippevindue og ovenlysvinduer til bevaringsværdige bygninger.

Vitral leverer en lang række af ovenlysvindue produkter til både fladt tag og skråt tag. Og du kan altid kontakte Vitral for nærmere vejledning til hvilken type ovenlysvindue og tagvindue, der er det rigtige for dig og dit tag.

 

Vælg det rigtige ovenlysvindue

Til fladt tag er der også flere forskellige løsninger, inden for både faste ovenlysvinduer og ovenlysvindue løsninger, der kan åbnes og give en naturlig ventilation i hjemmet. Mulighederne er mange.

Vitral har eksisteret siden 1956 og er dermed en af de mest erfarne og dedikerede ovenlys – og glastags-producenter i Europa. De har selskaber i tre forskellige lande, hvorfra de forhandler adskillige ovenlysprodukter af højeste kvalitet.

Samtidig har Vitral arbejdet med løsninger, som giver mulighed for at åbne vinduet, uden at det regner ind, hvilket i højere grad er med til at sikre den øgede ventilation og det forbedrede indeklima, i det man stadig kan lufte ud, selvom det regner.

Ovenlysvindue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *