Ovenlysvindue fra Vitral

Ovenlysvindue fra Vitral

Vi har gennemført mange tagrenoveringer for vores kunder og i den forbindelse, har vi monteret adskillige ovenlysvinduer fra Vitral. Et ovenlysvindue kan være den helt perfekte løsning, hvis du har et hjem med meget mørke rum og dårligt lysindfald. Derudover er solen med til at varme dit hjem op. Dog skal det huskes, at et ovenlysvindue markant kan ændre udseendet, af bygningens tagkonstruktion. Det er derfor vigtigt at tage kontakt til fagfolk, eller leverandøren af vinduet, for at forhøre sig om de forskellige muligheder, der er inden for områder. Vitral har et stort udvalgt af tagvinduer og de kan uden tvivl, finde den rette løsning, der opfylder jeres behov og ønsker.
Vores kunder har altid være rigtige glade for at få ovenlysvinduer monteret. Det naturlige lys, der pludselig er tilstede i rummet, giver en behagelig og hyggelig stemning.

Glastag

I nogle tilfælde kan det være fordelagtigt at få monteret et glastag. Hvis du har en flad tagkonstruktion, kan du skabe et fantastisk flot lysindfald, hvis du får monteret glastag fra Vitral. En af vores nylige kunder stod overfor at skulle have renoveret en stor del af deres grundet vandskade i køkkenet. Vandet havde også lavet skader i deres soveværelser, hvilket betød at de skulle sove husets stue. Kort tid inden vandskaden havde de fået monteret et glastag i stuen. Vi har snakket med dem flere gange, hvor de har nævnt, hvor dejligt det har været at sove i stuen under glastaget. Det har nærmest været som at sove under åben himmel.

Ovenlysvindue fra Vitral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *