Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer 

Udforsk de smukke ovenlysvinduer hos Vitral, og se hvad de topbetjente vinduer, vippevinduer og andre smukke ovenlysprodukter kan gøre for din boligglæde og dit indeklima i dit hjem.

De bedste ovenlysvinduer til alle hjem

Med et tophængt ovenlysvindue fra Vitral får du en fuld åben udsigt og maksimerer samtidig mængden af dagslys, der kan lukkes ind i dit hjem. Ovenlysvinduer passer til de fleste hjem, og fås i mange produktlinjer, som sørger for at du også kan lufte ud på regnfulde dage og få et sundere indeklima.

Den elegante betjening styres af et håndtag i bunden og sørger for at du let og simpelt får masser af naturligt lys og frisk luft indendørs. Perfekt til gangarealerne, soveværelset, dagligstuen, køkkenet, og alle andre steder i hjemmet, som trænger til mere naturligt dagslys.

Dine nye ovenlysvinduer er tilmed nemme at montere, og de er lette at betjene, selv hvis du har møbler placeret under vinduet i dagligdagen. De unikke gribelister med indbygget ventilation giver trækfri ventilation, selv når du har vinduet lukket, og vinduerne optager ikke unødig plads på væggen, hvor du ellers kunne placere bogreoler og hænge familiebilleder op.

Ovenlysvinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *