Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer

Vitral er en af de mest anerkendte producenter indenfor tagvinduer og ovenlysvinduer. De har selskaber i mere end 11 lande og salgsselskaber i lige knap 40 forskellige lande. Men Vitral har faktisk hovedsæde i Danmark, og er en dansk virksomhed der har fokuseret på god kvalitet og høj service.

 

Ovenlysvinduer af høj kvalitet

Vitral har videreudviklet deres produkter og løsninger for ovenlysvinduer, og i dag leverer de unikke løsninger som giver et stort lysindfald i både private hjem og kontorer, men som også giver bedre mulighed for at skabe en øget ventilation og et bedre indeklima. Med størstedelen af Vitrals vinduer er det muligt at lufte ud og skabe naturlig ventilation, selvom det regner. Samtidig er alle ovenlysvinduer støjdæmpende og energioptimerede, så der ikke bruges unødig energi på at holde kulde og varme ude henholdsvis sommer og vinter.

Vitral er kendt for kvalitet og innovative praktiske produkter, som kan ændre hele huset eller kontoret. Det naturlige dagslys og ventilationen vil give et helt nyt indtryk af bygningen, og være en investering, der holder mange år fremover.

ovenlysvinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *