Oxygen

Oxygen

Hos People i Hellerup, har de skræddersyet den bedste Oxygen behandling du kan drømme om. Med den mest effektive og største Oxygen maskine på markedet, Oxynergy paris, tilbydes der behandlinger af højeste kvalitet, hvor du er sikret et smukt resultat hver gang.

Om Oxygen

Maskinen arbejder med et dobbelt så højt tryk som de øvrige på markedet, og Marianne Elsass som står bag People, har sammensat behandlingen med de mest innovative produkter på markedet. Der benyttes revolutionerende Luminesce produkter fra Jeunesse, hvor det aktive serum har hele 85 % vækstfaktor.

Med en Oxygen behandling fra People vil du aldrig blive den samme igen, men føle dig som et nyt og bedre menneske, når du går derfra. Du vil øjeblikkeligt føle dig velkommen i den afslappede og uhøjtidelige atmosfære. Marianne Elsass sørger for at både kvalitet og kundeservice er i højsædet, og at du føler dig som en dronning, når du forlader klinikken. Med mere end 10 års erfaring fra branchen, ved hun hvad hun snakker om, når hun vejleder og rådgiver de mange kunder, og uanset om det er en Oxygen behandling du ønsker, eller en anden service fra klinikken, kan du være sikker på at der altid er blik for detaljen og kvaliteten af det færdige resultat.

Oxygen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *