Pandekagepande

Pandekagepande

Hvis du også glædeligt bruger en pandekagepande hjemme i køkkenet, så læs mere her. Hånden på hjertet:  Er der noget bedre end lune pandekager med sukker og syltetøj? Det skulle da lige være en lun pandekage med iskold vaniljeis.

En pandekagepande kan fås i alle prisklasser, men med som så meget andet, er der kvalitet og kvantitet. Vil du have en fantastiske pandekagepande i topkvalitet, med jævn varmefordeling og minimal rengøring, skal du vælge en pandekagepande i støbejern. Denne slags pande giver dig et optimalt resultat, hver gang du går i køkkenet for at lave pandekager til familien.

 

Indvi din nye pandekagepande med maner

Når du skal indvie din nye pandekagepande, så prøv denne lækre opskrift på klassiske pandekager:

  • 250 g hvedemel
  • 4 æg
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 3 dl sødmælk
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. øl

Pisk ingredienserne sammen, og lad gerne dejen hvile i køleskabet i en halv time. Hæld en passende mængde dej på din pandekagepande, og steg et par minutter på hver side. Vendt forsigtigt.

Med en pandekagepande i støbejern fra Gense, kan der kun blive glæde og mætte maver omkring spisebordet.

 

Pandekagepande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *