Pandekagepande

No Comments Bolig

Pandekagepande

På vores vej går vi op I godt naboskab. Alle kender hinanden, passer på hinanden og forstår at hygge sig sammen. Hvert år plejer vi at arrangere en vejfest, hvor alle tager en ret med. Det skal vi også i år, men denne gang skal vi have en form for konkurrence. En pandekage-konkurrence. Måske er det sådan en forstandsting, hvor alle fruerne finder deres indre husmor frem og skal bevise deres værd, ved at bage de bedste pandekager. I starten var alle selvsikre og flere havde luret det bedste trick, til at få lækre pandekager. Det kræver nemlig, at man har en pandekagepande. Alene det, at vi alle har en pandekagepande, fortæller måske også noget om, hvor entusiastiske vi egentlig er omkring madlavning. Men nu er en ny tanke ved at sprede sig i de små kartoffelrækker. For hvad er egentlig definitionen på en god pandekage? Skal den være sprød? Blød? Lidt sprød og lidt blød? Skal der mon sukker i dejen? Skal man bruge mandelmælk eller almindelig mælk og meget meget mere.

Tricket er den perfekte pandekagepande

Jeg har dog is i maven og ved allerede nu, at mine pandekager løber med sejren. Tricket til de perfekte pandekager ligger nemlig hovedsageligt hos din pandekagepande. Selvfølgelig er det dødsdømt, hvis din dej klumper eller er alt for tynd, men hvis du som alle husmødrene kan the basics omkring dejen, er der kun panden tilbage. Min pandekagepande er fra Gense. De laver alt deres køkkentøj i støbejern, hvilket sørger for en jævn varme på hele overfladen. Støbejern kan tåle meget høje temperaturer, men sørger for, at dine madvarer ikke klæber fast. Mine pandekager ender altid med at være en blanding af en drøm og en dessert. Lige som de skal være

Pandekagepande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *