Permanent makeup

Permanent makeup

Hvis du overvejer en permanent makeup behandling, men har spørgsmål og brug for sparring, anbefaler vi at kontakte People i Hellerup, hvor de er eksperter inden for permanent makeup. Her udføres alle behandlinger med unik hensyntagen til hver enkelt kunde, og alle farver og materialer er EU-godkendte og 100 % sikre at anvende.

Om Permanent makeup

Permanent makeup behandlinger er ikke vedvarende i modsætning til tatoveringer. Holdbarheden af en permanent makeup afhænger dog af mange ting, og kan ikke angives over én kam som gælder alle. Den kan blandt andet afhænge af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer. Inden din permanent makeup behandling afsættes der naturligvis tid til at snakke om forventninger og ønsker, og det gennemgås også hvordan disse kan indfries og hvor lang tids holdbarhed du kan forvente at den permanent makeup behandling du vælger.

Det vigtigste for People er at du går fra behandlingen med følelsen af luksus og velvære, og med begejstring for den nye permanent makeup behandling.

Permanent-makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *