Permanent makeup

Permanent makeup

En permanent makeup løsning er for alle kvinder, der ønsker at et friskt og smukt udseende hele døgnet, men ikke ønsker at bruge masser af tid foran spejlet for at lægge og vedligeholde makeuppen. Især kvinder med en lys hudtype, hvor bryn og læber ikke fremtræder helt så synligt, vil opleve at permanent makeup kan være en ideel behandling.

Om Permanent makeup

Via en naturlig hårpåtegning kan permanent makeup give dine øjenbryn en ny kontur, løfte øjet og markere vippelinjen med en tynd linje. Du kan også markere dine læbers naturlige rundede linjer eller lade læberne syne større.

Marianne hos PEOPLE i Hellerup er ekspert på området permanent makeup, og uanset hvad du vil have lavet, sørger hun for at alle optegninger bliver korrekte og at du altid er 100 % tilfreds med resultatet. Først når du har godkendt hvordan det vil komme til at se ud, vil behandlingen begynde.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt permanent makeup er noget for dig, anbefaler vi at du enten ringer til Marianne eller besøger hende i klinikken. Her vil du kunne få masser af råd og vejledning, som gør dig tryggere ved behandlingen og kan guide dig til det bedste resultat. Permanent makeup er for alle hudtyper, aldre og kvinder.

Permanent-makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *