Pressostater

Pressostater

Pressostater er en form for switch, som lukker en elektronisk kontant, når der opnås et bestemt tryk. Trykket bestemmes af dig, de valgte pressostater indstilles, og så foregår resten af sig selv. Pressostater anvendes for at frembringe et on / off skifte fra en pneumatisk eller hydrostatisk kilde.

 

Hvad reagerer pressostater på?

Pressostater kan også være udformet til at reagere enten ved trykstigning eller trykfald. De kan også være bygget til at registrere den mekaniske kraft, for eksempel til automatisk at åbne døre på kommercielle bygninger. Pressostater kan altså bruges til mange ting i vores samfund, også steder som vi almindelige mennesker måske slet ikke tænker over at der sidder pressostater og klarer dele af arbejdet.

Uanset hvilken type pressostater du er på udkig efter, og har brug for, så anbefaler vi at du kontakter Klinger Danmark, som har mangeårig erfaring i branchen og står for den højeste standard, produktkvalitet og kundeservice som du kan finde. Hos Klinger bliver alle behandlet som store millionkunder, og den døgnåbne kundeservice er klar til at hjælpe dig året rundt med alle problemer og henvendelser du måtte have. På samme måde er det tekniske team af teknikere og installatører også klar til at hjælpe, for hos Klinger går man ind for at viden skal deles med andre.

Pressostater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *