Pressostater

Pressostater

Pressostater anvendes i en lang række industrielle og tekniske processer. Hvis en forudindstillet tryk er nået, åbner eller lukker pressostater for videre tryk. Afhængig af krav og omgivelser, kan der benyttes mekaniske eller elektroniske pressostater.

 

Typer af pressostater

I Klinger Danmarks brede produktsortiment, vil du finde alle typer pressostater til enhver anvendelse, og de dygtige teams af teknikere og salgspersonale er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning, til dig der har brug for det.

Ved mekaniske standard pressostater vil omskifteren aktiveres og sende et elektronisk signal, når det foruddefinerede tryk er nået. Mekaniske pressostater har en høj grad af pålidelighed, er stabile og præcise.

Elektroniske pressostater er baseret på en elektronisk tryksensor. Når et bestemt tryk nås sendes der et elektronisk signal til omskiftning i det elektroniske kredsløb. Dette frembringer i mange elektroniske pressostater et analogt signal, proportionalt med trykket. Fordelen ved denne type pressostater er at trykket ikke kun identificeres, det faktiske tryk måles også og overføres til et display hvor det kan aflæses. Fleksible indstillinger og programmeringer er også mulige på de fleste typer. Switch point, udgangssignal, forsinkelse tid og mange andre parametre kan individuelt tilpasses ved hver enkelt installerede elektroniske pressostater.

Pressostater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *