Rå linolie

Rå linolie

Har du hørt om rå linolie før? Hvis ikke, så er der kun god grund til at du læser lidt videre. Rå linolie er nemlig et fantastisk produkt, både hvis du har brugt linolie maling til malerprojekter, eller hvis du har træprodukter der skal beskyttes og plejes.

 

Hvad skal jeg bruge rå linolie til?

Rå linolie fra Hallengreen er et produkt med mange gode egenskaber, som vil overraske dig i kvalitet og holdbarhed. Først og fremmest er rå linolie et fantastisk produkt til behandling af møbler af træ. Det eneste du skal gøre, er at afrense eller slide træet, påføre rå linolie i lette strøg og så får du et fantastisk godt resultat. Du kan også sagtens bruge det til trægulvet i stuen og resten af huset. Har gulvet været lakeret, skal det dog slibes først, for at rå linolie kan trænge ind.

Det samme er sig gældende udendørs på havemøbler, terrassen eller stakittet. Rens træet grundigt først, sørg for at det er fri for svamp og begroning, og påfør sig rå linolie i jævne lag og strøg.

Hvis du står med en bøtte rå linolie og synes at du gerne vil have den fortyndet til netop dit projekt, kan dette sagtens lade sig gøre. Brug terpentin eller petroleum og så kan du hurtigt fortynde produktet efter behov.

Rå-linolie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *