Rodfræser

Rodfræser

En rodfræser er et haveredskab som ikke mange almindelige danskere år, men som er genialt til bearbejdning af rødder og stubbe fra træer, buske og lign. Hvis du først én gang har stået med hakke og spade for at få sådan en krabat op af jorden, så vil du ønske dig en rodfræser i julegave!

 

En rodfræser letter arbejdet

En rodfræser gennemborer jorden og stubben/roden, som skal fræses. Den fås i flere forskellige størrelser, lige fra en lille handy rodfræser der kan bruges i selv små haver og husholdninger, til de store kommercielle maskiner. En del rodfræser maskiner er også designet til at kunne klare både primær og sekundær jordbearbejdning, så de kan bruges til andet end genstride rødder. For eksempel kan flere rodfræser maskiner både pløje og ilte jorden, hvilket kan være gavnligt for de der skal anlægge køkkenhave eller måske en helt ny plæne.

En rodfræser kan for mange i første omgang virke til at være en overflødig udgift, men tro os, når vi siger, at hvis du først har investeret i en rodfræser, vil du aldrig undvære den igen. Derfor anbefaler vi Vermeer, som er nogle af de førende på markedet inden for havemaskiner, og som altid står klar med et godt tilbud på en rodfræser til netop dit behov.

Rodfræser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *