SEO optimering

SEO optimering

SEO optimering arbejdet opdeles i to kategorier: Onpage og offpage.

 

To slags SEO optimering

Onpage SEO optimering handler om at udføre rettelser af både teknisk og tekstmæssig karakter på firmaets egen hjemmeside. På dette område har Google ca. 50 sæt regler og algoritmer, som er med til at bestemme hvordan siden rangeres SEO mæssigt. Disse tæller blandet andet hjemmesideoptimering, serverhastighed, tekster og billeder, url-adresser, billeder, meta title og description og meget mere.

Off page SEO optimering derimod er al det SEO arbejde der foregår uden for virksomhedens egen hjemmeside. Herunder tæller link building, blogs, sociale medier, reklamer med mere.

Hos SoftwareDanmark er de eksperter i SEO optimering og er specialiseret i begge områder. De har et fast hold af programmører og designere som tilretter alle hjemmesider og laver en SEO optimering der er så tæt på perfekt som overhovedet muligt. Derudover beskæftiger de tekstforfattere, blogforfattere, designere og markedsføringseksperter, som giver alle kunder en perfekt balance mellem onpage og offpage SEO optimering. På den måde skabes de bedste resultater, som fungerer som en helhed og både giver god SEO optimering og glade kunder i form af mere optimerede og brugerdesignede hjemmesider. I takt med at SEO resultaterne begynder at forbedres, vil man som virksomhed opleve en stigning i antallet af besøgende på hjemmesiden. Disse besøgende vil sandsynligvis blive konverteret til kunder.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *