SEO optimering

SEO optimering

SEO optimering er det arbejde der gør, at du bliver fundet af potentielle kunder på Google, når de søger efter dine produkter eller ydelser. Det er ikke noget alle forundt, for modsat hvad mange stadig tror, så er det ikke nok at have en hjemmeside. Den skal også have en gang SEO optimering for at få gode resultater, og det er desværre ikke et arbejde man kommer nemt til, eller kan udføre blot en gang. SEO optimering er et kontinuerligt arbejde, som kræver viden og ekspertise for at virke.

 

SEO optimering i WordPress

Mange virksomheder bygger deres hjemmeside i WordPress, hvilken er en udmærket ide. Ikke nok med at man kan få en skræddersyet og professionel hjemmeside der er simpel at redigere i, man har også gode muligheder for at lave SEO optimering på siden.

I og med at WordPress er verdens største CMS program, så findes der et utal af SEO optimering plug-ins, som kan installeres i hjemmesidens back-end. Når disse er installeret, så viser de hvad der skal gøres anderledes i forhold til tekster med mere. Dette kaldes on page SEO optimering og er et skridt på vejen til bedre SEO for din virksomhed. Godt nok ikke hele vejen, men hvert et skridt tæller jo, og med dette hjemmesidesystem kan alle lave (noget af) deres SEO optimering.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *