SEO-optimering

SEO-optimering

Der er mange elementer at tage hensyn til når man arbejder med SEO-optimering og især hvis man arbejder med korrekt effektiv SEO.

Hos SoftwareDanmark får du værdifuld og resultatskabende SEO-optimering der ikke kun højner din synlighed i Google, men også giver dig flere kunder. Med udgangspunkt i mange års erfaring og know-how arbejder bureauet effektivt og rutineret med god SEO-optimering der har skabt mere end 400 % øget synlighed hos kunder i bureauet.

 

SEO-optimering starter hos dig

Når man arbejder med SEO-optimering, starter arbejdet hos dig. Eller rettere, på din hjemmeside. Hele platformen analyseres ud fra reglerne om SEO-optimering, og der udbedres fejl og mangler, som rigtig mange hjemmesider stadig er præget af i 2016. Herunder tæller blandt andet ødelagte links, tekstanalyse, sitemap, billede optimering og mange andre elementer. Teknisk SEO-optimering er et bredt begreb, som dækker over mere end 40 forskellige algoritmer og faktorer. Først når så mange af disse som muligt er optimeret, bør der kigges på SEO-optimering andre steder.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *