SEO optimering

SEO optimering

Som konsulenter inden for SEO optimering er et af de spørgsmål vi oftest får ”Hvor lang tid tager det før mine søgeord ligger nummer ét?” – Men svaret er ikke så enkelt at give, som mange tror. Grundlæggende fordi spørgsmålet faktisk er helt forkert.

Spørgsmålet om hvornår et søgeord vil ligge nummer ét, viser at vi har en digital verden der stadig i store træk hænger fast i den gamle SEO som ikke længere eksisterer, og ikke har taget den nye SEO optimering til sig.

 

Gammel vs ny SEO optimering

Engang var strategien at identificere de søgeord, der var de mest relevante for din virksomhed, fik mest trafik, og ikke var særlig konkurrencedygtige. Det betød typisk at man arbejdede med 5-10 søgeord, som så ville stå for størstedelen SEO optimering arbejdet og trafikken til hjemmesiden.

Denne teori er dog forkert i den moderne SEO optimering som der arbejdes med i dag. I dag vil det nemlig sjældent ses at ét søgeord eller en meget lille skare af søgeord, vil give synderlig stor trafik til hjemmesiden. Ganske simpelt fordi det ikke er disse søgeord kunden primært søger på. Til gengæld er der kommet et boom i teorien om at SEO optimering i stigende grad er drevet af naturligt sprogbrug ved søgninger, hvilket vil sige at søgninger i dag i højere grad drives af normale spørgsmål end ganske enkle søgeord.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *