SEO optimering

SEO optimering

Når det kommer til SEO optimering er Google blevet klogere med årene, og har lært af de første fejltagelser i starten af SEO tidsalderen. Faktisk er Google blevet så meget klogere, at der nu udløses SEO optimering straffe, til de der laver forkert SEO eller har gjort det.

 

Intern SEO optimering gjort rigtigt

Når det kommer til intern/on-page SEO optimering handler det om at holde det simpelt og naturligt. Tænk på op til fem søgeord eller søgeordssætninger for hver side på din hjemmeside og optimere for dem.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke søgeord der skal bruges, kan du indtaste nogle foreløbige ideer i Googles søgeordsværktøj Adwords for at få yderligere forslag. Start med ord der er knyttet til den produkt/service der skal omtales, og se hvad Google foreslår af gode alternativer til din SEO optimering.

Når søgeordene er inkorporeret naturligt på hele hjemmesiden, også i overskrifterne, er det tid til at lave en gennemgang af den mere baglæggende SEO optimering. Her tæller blandt andet meta title og description. Alle sider på din hjemmeside, bør have meta title og description for at SEO optimering processen er gjort rigtig.

Til sidst kommer den tekniske SEO optimering, som tæller arbejde med koder med mere på hjemmesiden. Denne proces kræver som regel en programmør eller SEO specialist at kunne tage hånd om.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *