SEO optimering

SEO optimering

SEO optimering er en indviklet proces, som tæller rigtig mange forskellige faktorer, hvis det skal gøres rigtigt. En del af arbejdet med SEO optimering kan dog sagtens gøres mere simpelt, så de fleste kan være med på hvad det handler om.

 

On-page SEO optimering

On-page SEO optimering handler om al det SEO arbejde du udfører på din egen hjemmeside. Og det kan hurtigt give væsentligt bedre resultater helt uden at du behøver være ekspert.

Du starter din SEO optimering med at foretage en keyword analyse og finde dine mest relevante søgeord, det vil sige de ord som du gerne vil have folk taster i søgemaskinen for at finde din side. Dernæst inkorporere du de ord på hver eneste side af din hjemmeside. Hvis du for eksempel vælger 10 ord i alt, så tager du et eller to af dem og indlemmer på den ene side. Så tager du et eller to andre og indlemmer på den næste side osv. Således at alle sider på din hjemmeside fokuserer på ét eller to af søgeordene. Her er det vigtigt at du sætter naturlighed højt, da god SEO optimering handler om en naturlig og værdiskabende tekst. Husk også at bruge søgeordene naturligt i både overskrifter og underoverskrifter på hjemmesiden.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *