SEO optimering

SEO optimering

Når du er startet processen med SEO optimering, og har inkorporeret dine søgeord på alle sider af din hjemmeside, samt i overskrifterne, så går vi videre til det lidt mere tekniske SEO arbejde.

 

Teknisk SEO optimering

Meta tags er et af de første punkter indenfor teknisk SEO optimering. Her handler det om at give alle sider på din hjemmeside en meta title og en meta description. Disse to ting fortæller Google hvad din side handler om, og hvad den indeholder, altså lidt som titel og et resume på en bog. Også her bør dine søgeord selvfølgelig indlemmes, og da disse tekster dukker op i forbindelse med dit link på Google, skal de selvfølgelig også være brugbare for læseren/brugeren.

Næste skridt i SEO optimering processen er intern linkbuilding, det vil sige links mellem relevante undersider på din egen hjemmeside. Dette lærer søgemaskinen at kigge nærmere på din hjemmeside og fortæller den at der er nogle sider der er vigtige, siden du henviser til dem.

Dernæst gennemgår vi billederne, som alle skal have korrekt url/navn i forhold til SEO optimering, det vil sige i forbindelse med søgeordet. Og så skal de have en korrekt ALT-tekst, som også indeholder søgeordet.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *