SEO optimering

SEO optimering

Der er to måder at lade Google vise din webside:

Adwords reklamer, som er betalte reklamer i toppen af en Google søgeside. Og så organiske resultater, som er de der kræver hårdest arbejde, og påvirkes af al SEO optimering.

 

SEO optimering gør en forskel

SEO optimering kaldes også for søgemaskineoptimering, og er konceptet for hvordan Google vurderer hjemmesider og rangerer dem i Googles organiske resultater. SEO optimering og SEO arbejde generelt, er en vigtig del af enhver virksomheds digitale strategi siden resultater der stammer fra SEO optimering som helhed får 80% af klik fra en Google-søgning resultat. Kun 20% af hjemmesidebesøg stammer fra Adwords links og dette tal er faldende hvert år.

At skabe god SEO optimering kræver, at du starter med at udarbejde en søgeordsanalyse, og en konkurrent analyse. Denne start gør dig i stand til at afgøre hvilke søgeord, der kan give de bedste resultater, og hvilken konkurrence, der skal tages i betragtning. Når du dernæst arbejder målrettet med den korrekte SEO optimering, vil du opleve at du får flere besøgende på hjemmesiden, i takt med at SEO optimering arbejdet virker, og giver bedre søgeresultater. Jo højere oppe du er på Google, jo flere vil klikke på linket.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *