SEO optimering

SEO optimering

God SEO optimering foregår både on page og off page. Det vil sige på virksomhedens egen hjemmeside, samt uden for hjemmesiden. Denne gang skal vi snakke lidt om on page arbejdet, der nemt kan medføre bedre SEO. Mange af elementerne inden for denne type SEO optimering vil endda kunne give synlige resultater relativt hurtigt.

 

SEO optimering på hjemmesiden

Indholdet på hjemmesiden er en stor del af enhver SEO optimering. Google er ikke længere en dum maskine der kun kigger på antallet af søgeord, og helt ukritisk overser resten af hjemmesiden. I stedet er den blevet en intelligent partner, som også bedømme hjemmesidens indhold og værdi. Det vil sige at man for at skabe god SEO optimering bliver nødt til at kreere godt indhold med relevant information med mere.

Samtidig er en stor del af SEO optimering stadig det der hedder meta title og meta descriptions. Det er forenklet fortalt en titel og en beskrivelse af din hjemmeside. Ikke kun overordnet, men på hver enkelt underside der eksisterer. Her skal de følge retningslinjerne omkring længde, en i endnu højere grad også give mening og indeholde de relevante søgeord.

Den tredje vigtigste ting når man arbejder med god SEO optimering, er hjemmesidens url’er, det vil sige hjemmesideadresser. Disse skal helst være korrekt udformet grammatisk, men også have et godt hierarki, i tilfælde af at man har mange underkategorier på sin hjemmeside.

seo-optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *