Shellac negle København

Shellac negle København

Vil du have pæne negle, så vælg en shellac negle København behandling hos kosmetolog København Shjecph. Her sørger de søde og dygtige behandlere for at du får det bedste resultat ved at bruge Shellac, der er en innovativ lak til dine negle.

 

Unikke shellac negle København

Shellac negle København tørrer bedst under UV lys, og er til gengæld ekstremt holdbart. Shellac negle København produkterne kombinerer det bedste fra neglelakken med de bedste egenskaber fra gelpolish, og giver en flot, glansfuld farve der forstærker dine negle og holder op til 14 dage.

Shellac negle København kommer i et stort farveudvalg, og årligt præsenteres der nye farver i serierne Shellac og Vinylux – Du bør derfor altid kunne finde en farve, der passer til din smag. Har du fået foretaget en shellac negle København behandling, fjernes farven ligesom almindelig lak, og kan sagtens klares derhjemme. Vil du styrke dine negle og neglebånd yderligere, anbefales det altid at bruge en fugtende og energigivende creme og olie til dine negle, i forbindelse med fjernelse af neglelak. Dette gælder også efter en shellac negle København behandling.

Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater. Shellac negle København kan lægges på naturneglen og på en negleforstærkning.

shellac-negle-københavn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *