Skønhedsklinik

Skønhedsklinik

Skal vi anbefale en skønhedsklinik med god service og lækre behandlinger, vil vi anbefale B’licious som ligger i hjertet af Lyngby, på den hyggelig gågade. Her er de lyse lokaler indrettet med komfort og forkælelse i højsædet, og de dygtige behandlere med Diana Sommer i spidsen har mange års erfaring med kvalitetsprodukter og gennemtestede behandlinger, som giver flotte og øjeblikkelige resultater.

Om Skønhedsklinik

Den idylliske skønhedsklinik tilbyder en lang række af behandlinger inden for hudpleje, ansigtsbehandling, spray-tan, voks, neglepleje og meget andet. Der afsættes altid god tid til hver enkelt kunde, så kunden oplever at være i fokus og blive taget godt hånd om, lige fra man træder ind af døren og modtages af B’licious. Diana Sommers skønhedsklinik forhandler en bred vifte af lækre produkter, som er blandt de bedste på markedet, og med brug i hjemmet kan give dig de bedste resultater af din ansigtspleje og behandling. Med hjælp fra eksperternes gode råd og produkter, kan du bevare din hud sund og frisk og undgå de mest almindelige hudproblemer.

Ønsker du selvforkælelse kombineret med professionelle behandlinger på højt plan og lækre kvalitetsprodukter, bør du besøge skønhedsklinik B’licious.

Skønhedsklinik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *