Slåbrok

Slåbrok


Hvis ikke du kender Britannia, synes vi at du straks skal læse lidt videre. Denne kvalitetsbevidste herretøjsforretning er nemlig en af de sidste i Danmark, der giver en udsøgt ekviperingsoplevelse hver eneste gang du træder ind af døren.

Om Slåbrok

Butikken har til huse på Strandvejen i Hellerup, og det veluddannede og kompetente personale står altid klar til at tage dine mål og guide dig igennem den perfekte indkøbsoplevelse. Det store sortiment dækker alt fra en casual blazer og strik til pressefoldede bukser, smokings, et udsøgt udvalg af slips, nattøj og meget meget mere. I sidstnævnte kategori er vi især ret vilde med specialisten Derek Rose, der er leverandør af fantastisk kvalitet og design til mænd.
Uanset om du er på indkøb til din egen garderobe eller om du mangler gaven til manden der har alt, så kan du hos Britannia finde den lækreste slåbrok, som med garanti vil glæde og varme modtageren i mange år fremover. Hos Britannia ved de at god kvalitet holder, men derfor håber de nu alligevel at du kommer igen inden alt for længe. Og det vil vi næsten godt garantere at du gør, for har du først én gang smagt på kvalitetens søde stof, så vil du aldrig undvære …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *