Smoking skjorte

Smoking skjorte


Hos Britannia har man lige siden 1904 holdt fast i de samme værdier: Kvalitet, vidende kundeservice og handel med varer fra firmaer, der er specialister i den pågældende varer. Som kunde forstår man det til fulde, når man træder ind af døren. Personalet ved hvad de snakker om, og den mangeårige erfaring der er givet videre igennem flere generationer, sørger for at man altid får en udsøgt service og vejledning.

Om Smoking skjorte

Sortimentet er tidsløs, klassisk og udvalgt med omtanke og kærlighed for kvaliteten og produktet. Det mærkes over alt i sortimentet, uanset om man er på jagt efter en casual strik eller blazer, eller om man går efter en lækker Smoking skjorte fra mærker som for eksempel Van Laack, Stenströms og Viyella.
Manden der ved hvad han vil have vil aldrig gå forgæves og når du først én gang har iklædt dig en af Britannias lækre skjorter, går du aldrig tilbage til de billigere alternativer igen. Perfekt pasform, kvalitetsstof og lækre designs går aldrig af mode. Heldigvis er de altid til at skaffe hos Britannia på Strandvejen i Hellerup. Så nu ved du, hvor du skal gå hen, hvis du mangler en skjorte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *